Viikolla 11 koulumme kolmoset ja neloset viettivät erilaista kouluviikkoa. Aamumme alkoivat joka päivä yhteisellä aamunavauksella. Teemoina avauksissa oli mm. kaverit, kiusaaminen ja oikean asenteen löytäminen. Viikon aikana pääsimme myös yhdessä laulamaan vanhoja lauluja Liisa-opettajan ja Kristiina-opettajan säestyksellä.  

Tiistaina vietimme "tikkutiistaita". Kaikki kolmoset ja neloset oli sekoitettu ryhmiin, jotka yhdessä suunnittelivat ja toteuttivat vanhanajan pihapiirin mm. rakentamalla tikkulatoja. Kaikki oppilaat työskentelivät todella reippaasti uusissa ryhmissä. Koulumme yläkerran valtasi iloinen tekemisen ilmapiiri.

Keskiviikkona kaikki löysimme tiemme liikuntasaliin, jossa oli opettajien johdolla tiedossa vanhoja leikkejä. Sali oli täynnä iloisia ilmeitä ja punaisia poskia uusien leikkien parissa. Leikkeinä oli mm. ketut ja kananpoika, käärmeen nahanluonti, kottikärryt ja suolasäkit. Torstaina jatkoimme liikkumista todella taitavan tanssiopettajan johdolla, joka oli tullut opettamaan oppilaille vanhoja tansseja. Mukaan tarttui letkatansseja, piiritansseja, paritansseja ja tietenki juusto-ote.

Kolmosten ja nelosten opettajat kiittävät oppilaita onnistuneesta viikosta. Alla hieman kuvia viikon touhuista.

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg