RYHMKU~1-normal.jpg


Koulumme oppilaat ovat tehneet talven aikana pyyheliinoja lähetettäväksi Afrikkaan, Zimbabwen Hararen alueen AIDS-orvoille.

pyyhe_1-normal.jpg

pyyhe_3-normal.jpg

pyyhe_2-normal.jpg

Kesän alussa pyyhkeet viedään tavarakonttiin ja ne sekä kaikkea muutakin siihen mennessä keräyksin saatavaa tavaraa viedään Afrikkaan

Zimbabwen lapsilla on puutetta lähes kaikesta meille itsestään selvistä asioista kuten vaatteista ja harrastusvälineistä.

Nyt on jokaisella mahdollisuus osallistua lasten auttamiseen lahjoittamalla käytöstä poistettuja, mutta hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä, leluja, englanninkielisiä kirjoja, pyyhkeitä, lakanoita, huopia ja kaikkea sellaista, mitä uskotte kouluikäisten tarvitsevan. Talvet Zimbabwessa ovat viileitä, joten paksummatkin vaatteet ovat käyttökelpoisia.

Laitamme kevään aikana tiedon, milloin voimme ottaa tavaroita tänne koululle eteenpäin laitettavaksi. Jos alatte nyt piakkoin pakkailla, toivotaan, että tekisitte pieniä kauppakassin kokoisia, vajaita pakkauksia, jotta niitä olisi helppo sijoittaa kontteihin. Pussin kylkeen voisi laittaa tiedon siitä, mitä pussi sisältää.

Lisätietoa projektista osoitteesta : http://www.zim-orvot.org/